Olitalia

Olitalia, italijanska firma specijalizovana u proizvodnji ulja i sirćeta, nudi široki asortiman proizvoda i preko kanala distribucije - maloprodaje i u ugostiteljstva, u kojem je vodeća firma na tržištu u Italiji. Zahvaljujući profitabilnom odnosu sa svetom ugostiteljstva, aktivnoj saradnji s najboljim italijanskim i međunarodnim profesionalcima i sektorskim udruženjima kao i prisustvu na tržištu na svim kontinentima, ova firma je referentna tačka za potrošače različitih kultura, kojima omogućuje da zadovolje potrebe složenog tržišta koje se neprestano menja.

Porodica

Porodica

Na čelu kompanije nalaze se Anđelo, Elizabeta i Kamilo Kremonini, porodica suosnivača firme Inalka, Đuzepe Kremonini, koji su predmetnu kompaniju u proteklih 50 godina pretvorili u simbol italijanskog gastronomskog kvaliteta i tradicije širom sveta.

VODEĆA KOMPANIJA U PRUŽANJU PREHRAMBENIH USLUGA

Olitalia je vodeća kompanija u Italiji u prehrambenom sektoru: ova visoko specijalizovana kompanija osnovana da zadovolji specifične potrebe vlasnika restorana, a tokom vremena se proširila i usredsredila na ove potrebe. Ovaj plodni odnos i danas se produbljuje kroz aktivna partnerstva s vrhunskim profesionalcima i udruženjima u italijanskom i međunarodnom kulinarskom sektoru.

VODEĆA KOMPANIJA U PRUŽANJU PREHRAMBENIH USLUGA
OLITALIA ŠIROM SVETA

OLITALIA ŠIROM SVETA

Danas je firma Olitalia prisutna u preko 120 zemalja širom sveta. Poslednjih godina ona se znatno proširila na međunarodnom nivou, trenutno je prisutna na tržištu na svim kontinentima i referentna je tačka za brojne potrošače s najrazličitijim kulturnim tradicijama. Njen model poslovanja zasniva se na stvaranju strateškog partnerstva s lokalnim uvoznicima. Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji maslinovog ulja i balzamskog sirćeta iz Modena - tipičnih italijanskih proizvoda poznatih širom sveta - Olitalia je stekla reputaciju međunarodnog glasnika italijanskog ukusa.

PLASTIC NO MORE

U 2018. godini Olitalia je pokrenula izuzetno važan projekat: smanjenje potrošnje plastike do 30% do 2020. godine smanjenjem količine plastike koja se koristi za pakovanje (i za ambalažu i za otpremu), zatim recikliranjem materijala i korišćenjem održivog i potpuno biorazgradivog materijala umesto plastike.

SAZNAJ VIŠE
PLASTIC NO MORE
SIMBOL ITALIJANSKE TRADICIJE

SIMBOL ITALIJANSKE TRADICIJE

Olitalia je pustila svoje korene u regiji Emilia Romanja, centru italijanskog kulinarstva, sa sedištem u Forliju.  Zahvaljujući svom eksponencijalnom rastu, danas zapošljava 130 osoba.
Preduzetnički duh i dugogodišnje iskustvo u raznim prehrambenim sektorima učinili su da Olitalia postane simbol tradicije i kvaliteta italijanske gastronomije. Ova firma promoviše odnose među ljudima, uravnotežen način života a - pre svega - pravilan način ishrane koji u isto vreme i prija.

BALZAMSKO SIRĆE IZ MODENE

Olitalia je 2007. godine na listu svojih proizvoda dodala sirće koje se proizvodi u firmi za proizvodnju sirćeta Đuzepe Kremonini; u pitanju je novi proizvodni objekat sa sedištem u Spilambertu u Emiliji Romanji, koji kombinuje tehnologiju s tradicionalnim metodama. Ovaj novi objekat primer je toga da je naša poslovna politika sve više osvrnuta kvalitetu i inovaciji.

BALZAMSKO SIRĆE IZ MODENE