Raznolika ponuda 1

MEĐUNARODNA VOKACIJA

Olitalia je najrasprostranjeniji brend maslinovog ulja na svetu.
Ova kompanija je proširila svoj domet na međunarodnom nivou tako da danas distribuira svoje proizvode u preko 120 zemalja sveta i prisutna je na tržištu svih kontinenata. Dobili smo priznanje time što smo referentna tačka za potrošače iz različitih kulturnih sredina, detaljno smo upoznati sa standardima kvaliteta kada su u pitanju prehrambeni proizvodi svake zemlje; isto tako uspešno ispunjavamo propise o sigurnosti hrane. To zauzvrat zatheva sve širi i personalizovaniji asortiman proizvoda, koji se zasniva na potrebama jedinstvenog tržišta.

U KORAK S TRENDOVIMA POTROŠAČA

Pomno slušamo šta našim kupcima treba na svim našim tržištima. Ovaj dijalog nam pomaže da idemo u korak s trendovima kada su u pitanju ukusi potrošača.

To znači da s jedne strane možemo da predložimo čitav asortiman proizvoda koji zadovoljavaju i uvažavaju prehrambene potrebe i prehrambene navike naših kupaca. S druge strane, možemo da pomognemo kuvarima da postignu svoj najbolji učinak u svojstvu "stvaraoca ukusa", tako što im dajemo kvalitetna rešenja koja zadovoljavaju potrebe modernog restorana.
Plastic no more
Plastic no more

RAZNOLIKA PONUDA PROIZVODA

Kod kuće
Proizvodi firme Olitalia za svakodnevnu porodičnu ishranu osmišljeni su tako da se na trpezu iznesu sastojci koji su osnova za zdravu i pravilnu ishranu.

Za restorane i kuvare
Olitalia ugostiteljima nudi proizvode koji su im potrebni za posluživanje jela u kojima se ogleda njihova ljubav prema dobroj hrani i gastronomskoj kulturi. Najbolji međunarodni kuvari oslanjaju se na nas kada su u pitanju kvalitetna rešenja koja nudimo u odgovarajućem obliku.