POREKLO 1

POREKLO

Firmom Olitalia upravlja porodica osnivača Đuzepea Kremoninija: deca Anđelo, Elizabeta i Kamilo.

Već više od 50 godina ime ove porodične firme poznato je po izvrsnim proizvodima, kvalitetu i tradiciji u italijanskoj kuhinji širom sveta. Trenutno smo jedna od najpouzdanijih marki u sektoru hrane i začina: u potpunosti smo okrenuti našim korenima, ali nam je u isto vreme i cilj da realizujemo proizvode izvrsnog kvaliteta uz zdravu ambiciju da postignemo buduće rezultate.

KULINARSKA KULTURA

Ne postoji ništa bolje od "italijanske kuhinje". Italijanska kuhinja razvila se iz raznovrsne kulinarske baštine i izuzetno raznolike gastronomske tradicije, a odlikuje se ogromnom ponudom lokalnih proizvoda i specijalnih jela.

Ova raznolikost se ogleda u našoj ponudi: svaki proizvod je jedinstven i drugačiji doživljaj ukusa, kako za profesionalce, tako i za potrošače. Naše iskustvo u gastronomiji izvrsnog kvaliteta obogaćeno je zahvaljujući partnerstvu s vrhunskim udruženjima italijanskih i međunarodnih kuvara. Intenzivna i plodna razmena znanja s našim partnerima pomaže da naši proizvodi stignu "pravo do srca" ovih profesionalaca kojima omogućuje da realizuju nova jela i nov način pripremanja hrane, kako bi mogli stalno da tragaju za proizvodima izvrsnog kvaliteta.
KULINARSKA KULTURA 1
NAŠE ISKUSTVO 1

Naše iskustvo

U svetu postoji preko 1600 sorti maslina: samo Italija poseduje 600 sorti.

Istorijski i kulturni koreni italijanskog ukusa cenjeni su širom sveta, a zahvaljujući našim proizvodima obogaćeni su značenjem i vrednošću. Zahvaljujući poznavanju i iskustvu koje kompanija Olitalia poseduje u čitavom proizvodnom procesu, odabrali smo naše masline veoma pažljivo i strogo: garantujemo stalni kvalitet iz godine u godinu održavanjem istih standarda kvaliteta i količine u gajenju maslina.